vrijdag 10 september 2010

Pulp My Lektro


Met trots mag ik aankondigen dat er eindelijk weer eens een feestwaardig feestje in Leuven zit aan te komen!
Pulp My Lektro is een splinternieuw concept van enkele kerels die de nood voelden om eens een puur electrofeestje te organiseren, zonder commerciële brol, maar vooral: zonder Lady GaGa (hell yeah!)
Zij kwamen op dit idee na een zeer succesvol verjaardagsfeest op een boot in Antwerpen. Naast hun boot bleek een grote fuif bezig maar die bleek al snel zo slecht dat op het einde van de avond hun kleine electro-bootje overstelpt werd door een hevig dansende massa.
Zulk een sfeer zie ik graag en ik ben ervan overtuigd dat we op 8 oktober eenzelfde ultrahip electrofest kunnen realiseren.


De organisatie maakt het alleszins makkelijk om u helemaal te laten gaan. Zij strikten niemand minder dan Dj MICKEY, een grote naam in Brussel en het Franstalige landsgedeelte maar helaas nog niet doorgebroken in Vlaanderen (laten we daar verandering in brengen). Hij is onder andere Dj van Libertines/Supersport een intussen legendarisch clubconcept dat elke zaterdag plaatsvindt in de trendy K-Nal, officieus de hotste club van Brussel. Luister even naar zijn MySpace-tracks en weet direct hoe belachelijk goed Pulp My Lektro gaat worden.
De nieuwe resident Dj is Niels Weismann, hij draait bij gelegenheid in café Alegria te Leuven en was deze zomer het gezicht van de Rendez Vous Apéros te Stockel.

Met andere woorden, als u een electrolover bent zou u zich zowat verplicht moeten voelen om op 8 oktober 2010 naar de Silo af te zakken.

-info-

Pulp My Lektro
8 oktober 2010
Doors: 23u
Prijs: 6 euro vóór middernacht, 8 euro erna.
Locatie: Club Silo, Vaartkom 39 Leuven

www.pulpmylektro.be
Facebook PML event
Facebook PML groep
Last.fm PML event

1 opmerking: