dinsdag 16 november 2010

The Horn The Hunt - Raptor


Op 8 maart van dit jaar werd het eponieme debuutalbum The Horn The Hunt gereleaset. Helaas is dat geheel aan mij voorbij gegaan.
Maar op 1 november kwam de eerste single van hun tweede album 'Depressur Jolie’Raptor uit en die ving wel mijn aandacht (nadat het label er me vriendelijk attent op maakte). Dat tweede album wordt trouwens in de lente van 2011 verwacht.

The Horn And The hunt bestaat uit Clare Carter en Josh Osborne uit Leeds, zij waren gestoord genoeg was om zichzelf voor drie maanden te isoleren op het onherbergzame Groenland bij de heidense natives aldaar.
Deze ervaring heeft een significante invloed gehad op hun muziek, zo hoor je tal van rituele en primitieve klanken en niet in het minst de duisternis die zij op de noordpool ervoeren. Tijdens hun verblijf reikte de zon immers naar het schijnt niet of slechts beperkt tot daar.

Men moet ze zeker niet in het Witch House hokje gooien maar gewone pop is het allerminst, het dichtste wat bij hen in de buurt komt is Fever Ray, en dat is altijd een compliment.

Hoe dan ook je kan het volledige debuutalbum op soundcloud streamen.

Van de single Raptor zijn er ook enkele remixen gemaakt, die van Aztex kan je hieronder gratis via soundcloud downloaden.



Raptor - The Horn The Hunt by CONSPIRACY FESTIVAL

02 Raptor - Aztex Mix by Anthonygdli

Geen opmerkingen:

Een reactie posten