woensdag 18 mei 2011

Sinnbus presenteert: Mimas en Hundreds remixed


Het hippe Duitse label Sinnbus (ook bekend van het geweldige Bodi Bill) geeft twee überuitstekende remixen weg, om recente releases van haar artiesten te promoten.

De eerste remix is de Hamburgse electronic duo La Boume Fatale. Het nummer Vader In Burgos zal ook op het tweede album van de Deense experimentele math-pop band Mimas (zie foto boven) verschijnen. Lifejackets verschijnt op 10 juni. Persoonlijk vind ik Vader In Burgos een verrassend mooie song, vooral de trompet in combinatie met de Intelligent Dance Music is adembenemend en erg vernieuwend. Thumbs up!

Mimas - Vader In Burgos (La Boum Fatale Remix) by Sinnbus



De Touchy Mob Remix van Hundreds' song Solace begint wat traag, en lijkt op het eerste gehoor bijna akoestisch, maar laat u niet verrassen. De Berlijnse electro-folk artiest Touchy Mob laat na een goede twee minuten een unieke en experimentele beat losbarsten die steeds complexer en interessanter wordt. Deze remix is echt een meerwaarde voor het orgineel, die laatste kan u trouwens terugvinden op het self-titled album van Hundreds (zie foto boven) dat vorige maand uitkwam.

Solace (touchymob rmx) by HUNDREDS

Geen opmerkingen:

Een reactie posten