maandag 20 juni 2011

M△S▴C△RA - Silver Knight Gothic EP/The Five Wounds/Stealer


M△S▴C△RA is een Amerikaans Witch house duo,...denk ik. Zo, nu weet u ongeveer evenveel over deze band als ik. In april kwam hun uitstekende EP Silver Night Gothic uit, nog eerder dit jaar verscheen het vijftien minuten durende The Five Wounds als soundtrack voor een tape van Video Horror Show. Gisteren postte de band dan weer een nieuwe track op soundcloud: Stealer, in samenwerking met The Present Moment, een goede Disaro electro groep uit L.A., de vocals lijken zelfs wat op die van Tom Smith (Editors)!

Hoe dan ook, neem de tijd om de filmpjes te bekijken en de songs te beluisteren en u zal tot de conclusie komen dat M△S▴C△RA niet zomaar de zoveelste triangle-band is, het is geen doodse drone-bedoeling, maar een diepgelaagde golf van shoegaze-elektronica en hip hop met een arty edge. Hun cover art is naar goede witch house/ghost drone gewoonte dan wel weer ugly as ****.

Tracklist Silver Knight Gothic EP:

1 Drone Priest
2 Ghosts/Blanket
3 Shadow of Tonight
4 16th street baptist
5 Drunken Drug Deals






Meer:

2 opmerkingen:

  1. wow i like this !..post more about mascara!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hehe you can find more on soundcloud or Vimeo, they also have an older EP from 2010 I think, but I don't know much about them!

    BeantwoordenVerwijderen