zondag 5 juni 2011

It Is Rain In My Face. - Distal Cues EP


It Is Rain In My Face. aka Brooklynite Matt Jones, die eerder dit jaar nog samen met Pressed And de Post-Ad Sync split EP uitbracht, is nu terug met zijn eigen geweldige EP genaamd Distal Cues.

Distual Cues staat vol mooie dreamy lo-fi met een genietbaar ambient chill-wave kantje. De vage vocals drijven als wolkjes op de zwoele down tempo beats. Wat vooral opvalt is de goede afwerking met oog voor detail, bij het gebruik van de vocals, maar ook bij de verfijnde electro. It Is Rain In My Face. laat zien dat hij een intelligente en erg originele artiest en muzikant is. Ik heb vooral een boontje voor 49'er en Vittels, die laatste is een prachtige en bovendien dansbare song, die zich van de rest onderscheid door het hogere tempo, maar nog steeds mooi dreamy klinkt.


Distual Cues kwam uit op 1 juni via het veelbelovende Denmark Records (Arnhao, Holygrailers,...). U kan het gratis streamen en downloaden via bandcamp. Een vergoeding mag natuurlijk ook, daarnaast kan u de CD-R (incl. digitale download) bestellen voor slechts 3,48 euro.

Tracklist

1.As Is 03:35
2.49er 03:21
3.When You Left 02:21
4.Give Me A Higher Place 02:57
5.Vittles 03:06

Geen opmerkingen:

Een reactie posten