maandag 6 december 2010

Discoballistic


Vorige week kwam SALEM naar ons land, ze zouden spelen in Gent in het hippe Charlatan Café. Maar koning winter dacht daar anders over en stak er een stokje voor. SALEM bleef in Engeland door de sneeuw ploeteren en ik en mijn hoog gezelschap kregen een vervangprogramma op ons bord.

Niets aan te doen, maar dit had tot het nare gevolg dat er bar weinig volk overbleef om de invallende Dj Discoballistic een waar feestje te bezorgen. Onterecht, want in een goedgevulde zaal had hij pas echt tot zijn recht kunnen komen.
Desondanks klonk wat deze Antwerpenaar -uiteraard de coolheid zelve- uit de boxen liet schallen absoluut niet slecht, au contraire! Het was zelfs meer dan goed genoeg om de volgende dag hem te begoogelen alsof het een lieve lust was.


Discoballistic zit ook nog in een andere Antwerpse groep 'Sickboy Milkplus', deze maakt -na een eerste surveillance van hun werk- niet echt een my kind of music style. Maar de zalige electro-disco van deze fine gentleman redde toch nog een beetje de immense leegte die het Witch House gezelschap had opengelaten. Waarvoor dank!

Hij heeft trouwens in 2009 al een debuut EP uitgebracht, Sounds of Light and Fury, die u via Soundcloud hieronder kan beluisteren en downloaden voor een zacht prijsje.

Ik heb wat op Soundcloud zitten zoeken, dan kan u zelf horen wat ik bedoel:

By the way, vergeet zeker niet de superremix voor Steven H's 'T Zit Tegen te beluisteren.




Discoballistic- -dream in reality by Discoballistic

Keith Masters - Nobody But Me (Discoballistic Remix) by Discoballistic

't Zit tegen (Sickboy vs Discoballistic remix) by Smeraldina-Rima

1 opmerking:

  1. hi!!! we have just released the amazing new Discoballistic EP 'Tales of the Spirit Nandor' it would be great if you feature this release too merci bien dankuwel !!!

    link: http://soundcloud.com/discoballistic/sets/tales-of-the-spirit-nandor/

    BeantwoordenVerwijderen