zondag 27 juni 2010

Op tijgerjacht met een Volvo.


Aangezien ik enkele dagen niets heb kunnen posten wegens post-examen festiviteiten en andere aangelegenheden wil ik deze dag des Heren toch nog even overlopen wat ik van plan was te posten.

Zoals daar zijn:

Lissie, het folkwonder uit de Verenigde Staten heeft haar debuutplaat Catching A Tiger gereleased. Na enkele uitstekende singles en een EP is deze prachtplaat een mooie start voor deze talentvolle zangeres.
Er staan enkele erg sterke nummers op zoals, When I' Alone, In Sleep, Loosen The Knot en Everywhere I Go. Haar stem is nog sterker als die van mevrouw Winehouse maar een diva is ze gelukkig niet. Prachtige retro pop en soms een beetje country vormen samen een sublieme zomerplaat. Enkel haar versie van Oh Mississippi vind ik maar niets.

Tracklist:

# Record Collector
# When I’m Alone
# In Sleep
# Bully
# Little Lovin’
# Stranger
# Loosen The Knot
# Cuckoo
# Everywhere I Go
# Worried About
# Look Away
# Oh Mississippi



Dan naar Denenmarken, de electro-rock van Volvoe kan mij erg bekoren. Hun debuutalbuum, Black doors, is net uit. De sfeer is natuurlijk wat duister, comme il faut in de electro-rock. Deze heren houden een strak tempo aan en rocken van tijd tot tijd stevig door. Vooral Kaospop is een geweldige rocksong.
Het klinkt allemaal erg fris en zelfs dansbaar, dus trek uw zwarte leren jacket maar aan om op deze Scandinavische elektroden uw hoofd verticaal heen en weer te bewegen comme les autistes.


Tracklist:

1.Pangea
2.Granted
3.Insistent Mood
4.Organized Faults
5.1000 Worlds
6.Kaospop
7.Transvestform
8.When I’m Sick
9.It’s Never Enough
10.Masquerade


Geen opmerkingen:

Een reactie posten